Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
12 Syyskuu 2017
Kun ensimmäisen kerran kokeilin tehdä pomminvarmoja sämpylöitä jo useampi vuosi sitten, niin en oikein osannut odottaa juuri mitään. Olin siihen asti syönyt kotitekoisina sämpylöinä vain kaurasämpylöitä, jotka joko jäivät sisältä tahmean raa'an oloisiksi, tai sitten kuivuivat koppuraksi jotka vain pyörivät suussa. Onneksi sitten kuitenkin kokeilin näitä ja saatoin todeta, että kyseessä on todellakin pomminvarma ohje. Nämä pomminvarmat sämpylät onnistuivat erinomaisesti ja varsin vähällä vaivalla - lisäksi mukaan saa upotettua halutessaan erilaisia siemeniä makua tuomaan. Siitä lähtien tämä on ollut luotto-ohjeeni sämpylöille, sillä ne onnistuvat aina ja joka kerta.
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien