Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
8 Kesäkuu 2018
Tämä kakku sisälsi paljon uutta ihanaa - mustikkacurdmousse on uusi täyte kakuissani, samoin valkosuklaamousse vaniljapehmisken makuisesta maidottomasta Sure whipistä tehtynä. Kakun päällystämisessä aivan tuttu on sveitsiläinen marenkikreemi, mutta nyt teinkin kakun päälle italialaisen marenkivoikreemin, jota olen aiemmin käyttänyt kukkapursotuksessa ja macaronien täytteessä. Kakun päällä on koristeet sokerimassaa, paitsi langoitettu tuoksuherne kukkamassasta. Ja itse kakkupohjakin on uusi kokeilun tulos - huomasin, että voisokerikakkupohja valmistuu näppärästi ruokaöljyllä ja tuloksena on mukavan kostea ja tukeva kakkupohja. **28 cm:n vuokaan valmis kakku noin 10 cm korkea 9 kananmunaa6 dl sokeria7 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta 3 dl...
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien