Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
4 Toukokuu 2019
Tiedättehän, perunapitsa ja punajuuripitsa ovat suosikkejani ja nyt löytyi Saaranlautasella blogista uusi suosikki ! Rakastan parsaa ja meillä on tähän aikaan menossa parsaviikot niin kotona kuin mökillä, joten tähän ohjeeseen tarrauduin heti ja tietysti vähän sävelsin vivahteita siihen lisää. ALOITA TAIKINAN VALMISTUS EDELLISENÄ ILTANA. PARSAPIZZA Pohja: 350 g = noin 5 dl durumvehnäjauhoja tai karkeita vehnäjauhoja (ehdottoman hyviä pitsapohjassa ) TAI Myllyn paras pitsajauhoa pieni nokare hiivaa esim. 1/8 pala tai 1 pss kuivahiivaa 1 tl suolaa 4 rkl oliiviöljyä 2 1/4 - 2 1/2 dl kädenlämpöistä vettä (vähemmän nestettä < kovempi pohja) (1 rkl vaaleaa hapanjuurta) Mittaa tarkasti niin saat juuri sopivan paksuisen taikinan!
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien