Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Päivi leipoo
Juustokakku uunissa New york cheese cake
24 Lokakuu 2018
Olen kirjoittanut aiemminkin blogissa marenkien onnistumiseen vaikuttavista asioista, mutta nyt olen löytänyt takuuvarman keinon saada kiinteä, hienosti pursottuva marenkimassa. Keino on helppo: kuumenna sokeria uunissa 180 asteessa hetken aikaa, niin kauan, että se tuntuu käteen lämpimältä. Lisää lämmin sokeri vähän kerrallaan vaahtoutuvaan valkuaiseen, niin se laittaa valkuaisten kypsymisen alkuun ja massasta tulee kestävää. Käytä Siro-sokeria 1/2 -1 dl yhtä valkuaista kohden. Kokeile eri tapoja maustaa marengit - karkkirouheet, makusiirapit, esanssit ja makutomusokerit käyvät.
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien