Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
20 Huhtikuu 2023
Kermavaahto kakun päällysteenä ja kermapursotus | Päivi leipooApr20 Kermavaahto kakun päällysteenä ja kermapursotus Teksti päivitetty maaliskuussa 2023, uudistuikin lähes kokonaan, kun edellinen päivitys on tehty 5 vuotta sitten ja alkuperäinen teksti vuodelta 2015 Kerman valinta Moni kyselee, mistä tulee paras pursotettava vaahto ja mielipiteet ja vastaukset vaihtelevat. Nykyään on vispikermat ovat hyvin toimivia, myös edullisimmat tuotteet ja hinnoissa onkin eroja, niitä kannattaa vertailla. Kerma tarkoittaa maidon rasvaa. Vispikerma on tarkoitettu vatkattavaksi, sen vaahto on kiinteä ja kiiltävä sekä kestävä, vatkaaminen tosin kestää vähän pidempään kuin kuohukerman vaahdottaminen. 1 dl vispikermaa on vaahdotettuna noin 1,75 dl...
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien