Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
23 Tammikuu 2021
Onnistunut amerikkalainen juustokakku ihastuttaa maullaan ja sen yksinkertainen, vähäkoristeinen ulkonäkö on tyylikäs. Juustokakun voi tarjota sellaisenaan – usein tomu-tai lumisokerilla tomutettuna - tai soseutetun marjakastikkeen kera, tuoreiden tai pakastemarjojen kera tai hillolla, marjakiilteellä tai mehukiilteellä päällystettynä. Amerikkalaisella juustokakulla, New York Cheesecake’lla on monta nimeä kuten rakkaalla lapsella, se on tuttavallisemmin ”juustokakku uunissa” tai ”paistettu juustokakku” erotukseksi liivatteella tai suklaalla (tai agar-agarilla tai vegegeelillä) hyydytettävistä juustokakuista (Eestissä Küpsetatud juustutort vs. külmtort ) Juustokakku voi olla korkea tai matala – joko ohje tehdään halkaisijaltaan isompaan...
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien