Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Päivi leipoo
Savukala-feta-piiras
23 Kesäkuu 2018
Brushettoja on Italiassa tarjolla kai joka kuppilassa ja yksinkertaisuudestaan huolimatta nämä leivät ovat todella herkullisia. Ohjeita on erilaisia, täytteitä voi muunnella - tässä helppo, mutta niin hyvä ohje, jonka voi kesällä valmistaa grillissä, muulloin paistinpannulla paahtaen liedellä. Brushettaleivässä on samoin kuin pitsassa Italian lipun värit -leipä valkoista, tomaatti punaista ja basilika vihreää. Tähän ohjeeseen olisi voinut lisätä päälle oliiveja ja parmesanjuustoa, mutta jätin ne tällä kertaa pois. Mökillä hyvä valinta leiväksi on esipaistettu patonki, joka säilyy noin kuukauden kuiva-ainekaapissa.
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien