Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Osaavat kädet
Munkkeja vapuksi - Hyvää vapunaikaa!
1 Toukokuu 2023
Croisantteja tehdessä opitaan kaulaamaan oikeaoppisesti lehtevä taikina. Useat rasva- ja taikinakerrokset kerrostuvat kaulattaessa päällekkäin ja näin tuotteelle ominainen lehtevä rakenne. Tämä tuote voidaan täyttää suolaisella sekä makealla täytteellä. Tällä kertaa makeana täytteenä oli runsas mansikkatäyte sekä kermavaahto ja tuoreet mansikat. Croisantteja tehdessä on hyvä muistaa kuinka monta kierrosta on kierrettävä croisantteja rullalle että syntyy kaunis tuote.
Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien