Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Osaavat kädet
Äitienpäiväkakkuja
6 Toukokuu 2018
Briosseja Tämän viikon kansainvälinen leivonnainen oli Briossi, joita leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistivat kylmäleivonnan kautta tehden. Täytteeksi valmistettiin herkullinen mantelimassatäyte, joka sisälsi korintteja sekä rusinoita. Briosseja on valmistettu myös matalemman mallisina tuotteina. Briossi on syntynyt Ranskassa (brioche) 1600-luvulla. Briossi, ranskankielellä brioche, on kuohkean pehmeä hiivataikinaleivonnainen, joko pulla tai leipä.
Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien