nami-hiiri makeita ajatuksia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 nami-hiiri makeita ajatuksia
Tuliaisia Suomesta
1 Toukokuu 2019
Parin leipomuksen yhdisteleminen ei sinäänsä ole ihan uutta ja outoa. Mieleen painuvaksi on jäänyt hiirenkolon oma kisailu syksyllä 2014, joista hauskin oli 'Porkkis', jota sveitsiläiset eivät 'ymmärtäneet', mutta Suomessa se on saanut kannatusta hyvinkin runsaasti. Suomessa pakattua muskottia ja ensimmäisen erän epätasaisesti nousseet rinkulat liian kovaksi jääneestä taikinasta. Alkuperäinen leipomus ’Cronut’ on newyorkilaisen leipurin, kirjantekijän Dominique Anselin –rekisteröimä tavaramerkki. Hiirenkolossa kunnioitetaan sitä, ettei vain tule 'harmituksia'.
nami-hiiri makeita ajatuksia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien