nami-hiiri makeita ajatuksia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
2 Kesäkuu 2020 - Lue koko julkaisu
Vaahdotettua valkuaista ja tomusokeria !
2 Kesäkuu 2020
Kaikki alkoi vuonna 2009, kun nami-hiiri innostui blogin pidosta. Koska vakituinen 'kolo' oli ulkomailla, niin ajattelin kirjoitella pieniä juttuja sveitsiläisten leipomuksista, jotka erottuivat suomalaisista. Täällä pullapitkokin letitettiin konstikkaammin, eikä taikinaan laitettu kardemummaa. Kaupan myyjät pyörittelivät silmiään. - Hiiri kävi usein Suomessa ja täytti matka-askinsa tuotteilla, joita Sveitsin kaupoista ei löytynyt vielä silloin.
nami-hiiri makeita ajatuksia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien