Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Paahdetut viinirypäleet vuohenjuustolla
10 Elokuu 2024
Maksapasteija paahdetulla leipäsiivulla eli crostinilla on erityisen toscanalainen alkupala. Alkupalalle on eri nimiä, joista crostini neri toscani tarkoittaa kirjaimellisesti mustaa toscanalaista crostinia, kun taas crostini di fegatini kertoo crostinin sisältävän maksaa. Musta viittaa maksapasteijan tummahkoon väriin. Itsetehty maksapasteija on vailla vertaa, sillä maksan lisäksi pasteija saa makua sardelleista, kapriksista ja salviasta. 400 gkananmaksaa1sipuli1 dlkapriksia3sardellia2 rklsalviaa1 1/2 dlmarsalaviiniäoliiviöljyäsuolaamustapippuria Silppua sipuli ja pilko maksat muutamaan osaan kukin.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien