Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Kaktusta ja chorizoa
15 Heinäkuu 2023
Tomaattisalsa lienee tyypillisin meksikolainen salsa. Purkkisalsat ovat ihan hyviä – pidän maun puolesta eniten Old el Pason salsasta – mutta itse tehtynä aromeja saa muokattua mieleisekseen. Ainekset ovat myös yksinkertaiset kuin tuoresalsassa eli pico de gallossakin: tomaattia, sipulia, valkosipulia, chilipaprikaa ja tuoretta korianteria. 3tomaattia2sipulia1yksikyntinen valkosipulimaun mukaanchilipaprikoita, esim. jalapeño1/3 puskaatuoretta korianteria1/2 tljauhettua juustokuminaa1/2 tloreganoaripauskanelia2 rkloliiviöljyämaun mukaanlimemehuasuolaa ja mustapippuria Puolita tomaatit sekä pilko sipulit ja valkosipulit muutamaksi palaksi.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien