Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
18 Toukokuu 2022
Kuchmachi (კუჭმაჭი) on georgialainen sisäelimistä tehtävä ruokalaji. Nopeasti paistetut sisäelimet pysyvät mureina ja georgialaiset mausteet maustavat ne sopivasti. Kuchmachi onkin hyvä tapa valmistaa sisäelin kuin sisäelin. 500 gvalinnaisen eläimen valinnaisia sisäelimiä (sydän, maksa, munuainen, kieli, perna)1sipuli2valkosipulinkynttä2laakerinlehteä1 tljauhettua samettikukan terälehteä1 tljauhettua korianterinsiementä1/2 tljauhettua rohtosarviapilan siementä1 tlchilirouhetta1 1/2 tlkynteliä2 rkl valkoviinietikkaa2 rklvoita(100 gsaksanpähkinöitä)granaattiomenan siemeniätuoretta korianteriasuolaa Jauha kuivat mausteet laakerinlehteä lukuunottamatta keskenään. Jos käytät, jauha saksanpähkinä tasaiseksi karkeaksi jauheeksi.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien