Parhaat Ruokablogit

Nälkä

Japanilainen keitetty kurpitsa

5 Marraskuu 2022

Kabocha no nimono (かぼちゃの煮物) on kabochakurpitsasta tehty nimono-tyyppinen eli käytännössä keitetty ruokalaji. Kurpitsa keitetään yksinkertaisesti maustetussa liemessä. Just One Cookbook kertoo enemmän myös muista nimono-annoksista. 500 gkabochakurpitsaasopivasti (noin 4 dl)vettä2 rklsakea1 rklmiriniä1 rklsoijakastiketta Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja pilko kurpitsan liha kuorineen suupaloiksi. Kabochakurpitsan keittämisessä on oltava tarkkana, ettei kurpitsa hajoa ja menetä muotoaan.

kasvisruoka lisäke resepti japani

Lue koko juttu täältä »

Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »