Parhaat Ruokablogit

Nälkä

Arrosticini eli italialainen lammasvarras

1 Kesäkuu 2024

Arrosticini on Molisen ja Abruzzon maakunnista kotoisin oleva pieni lammasvarras, joka grillataan hiilillä kourumaisessa furnacella-grillissä. Samalla reseptillä saa myös herkulliset lammasvartaat tavallisessa grillissä. Arrosticinin maustavat tyypilliseen italialaiseen tapaan valkosipuli, sitruuna ja rosmariini – vähän kuin bistecca alla fiorentinankin. 600 glampaan paahtopaistia1/2 dloliiviöljyä1yksikyntinen valkosipuli4 oksaarosmariinia1sitruuna1 1/2 tlsuolaamustapippuria Pilko liha pieniksi, noin 1-2 cm kuutioiksi. Pilko valkosipuli ja rosmariininoksat.

grilli Italia lampaanliha resepti Abruzzo Molise

Lue koko juttu täältä »

Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »