My Berry Forest on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien
29 Maaliskuu 2018
Pikaisesti täällä vielä ennen pääsiäistä Halusin tehdä pääsiäiseksi jotakin piristävän sitruunaista, mutta kuitenkin täyteläistä. Herkkuja ihan kaikille leivontakirjastani (Tammi, 2018) löytyy superherkullinen ja helppo vegaanisen juustokakun resepti, ja tänään tein siitä tuunatun keltaisen version. Väri tulikin todella aurinkoiseksi, ja innostuin koristelemaan kakun lisäväreillä ja tekemään kakusta hauskoja ”jäätelötikkujuustokakkuja” tyttäreni iloksi (ja myös omaksi ilokseni, tietenkin ). Juustokakun pohja matkii ”digestive keksimäistä” murupohjaa, ja täytteen kermaisuus tulee liotetuista cashew-pähkinöistä ja soijajogurtista. Kyseessä on siis ihan perusresepti, ei kikkailuja.
My Berry Forest on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien