Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

TYHYJÄÄ EN TINKAAMAHAN ALA, MUTTA MINKÄLAISIA NE ON NE OIKEAT KAMPANISUT?

26 Tammikuu 2020

Vuoden 2020 luonnontieteellis-gastronomiset ruokaklubi-illat alkoivat aktiivisen some-keskustelun saattelemina. Olin laittanut aiheesta päivityksen kolmeen paikkaan omille, Kemijärvi-ryhmän ja vielä serkusten fb-sivuille, joissa erityisesti keskimmäisillä käytiin vilkasta keskustelua kampanisuista. Keskustelun voisi tiivistää seuraavasti: Nelostien itäpuolella tehdään kampanisut ilman sokeria ja länsipuolella sokkerin kansa. Ellei satu olemaan eri mieltä. Kemijärvellä kampanisuissa on viisi sakaraa, sallalaisissa neljä.

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »