Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien
25 Huhtikuu 2020
Kahdelle aikuisella kaksi naudan sisäfilepihviä n 1 kg perunoita (meillä Annabelle) voita suolaa maitoa 2 kananmunan valkuaista (haluamaasi yrittiä, meillä timjamia) valinnaiseksi lisukkeeksi vihreää tankoparsaa sekä punaviiniä sekä lihalientä nopeaan reduktioon Naudan sisäfile sous videssä 54 astetta 1 tunti. Perunafondant: Perunat kuoritaan ja leikataan päät pois, jotta jäljelle jää suurin piirtein yhtä suuria ja tasalevyisiä perunapaloja. Huuhdellaan ja kuivataan huolellisesti. Paistetaan pannulla ensin suuremmalla lämmöllä pinnat ruskeiksi, käännetään, lisätään pannulle reilusti voita ja haudutellaan miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä. Perunavaahto: Paloitellaan perunat pieniksi ja keitetään pehmeiksi.
Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien