Meilläkotona - ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Joulukuu 2022
POSSUA RAPEALLA KAMARALLA, UUNIKURPITSAA JA KASTIKE 1kg possun kylkeä kamaralla rypsiöljyä suolaa ja mustapippuria myllystä punasipuli 4 valkosipulinkynttä vettä * reilu pala myskikurpitsaa chilihiutaleita myllystä rypsiöljyä suolaa ja mustapippuria myllystä * karpalohyytelöä kuohukermaa suolaa ja mustapippuria myllystä 1. Viillä possun nahkaan terävällä veitsellä (vaikka mattopuukolla) viillot, jotka eivät mene lihaan asti (meillä nyt valmiiksi viilletty kilon pala) . Levitä possun pinnalle kauttaaltaan rypsiöljyä, suolaa ja mustapippuria (työnnä suolaa myös nahan viiltoihin) 2. Kuori valkosipulinkynnet ja lohko sipuli kahdeksaan osaan ja poista uloin kuori. Nosta sipulit uunivuokaan ja possu päälle nahkapuoli ylöspäin.
Meilläkotona - ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien