Parhaat Ruokablogit

MANSIKKAHEINÄ

Karitsan karetta ja karitsan makkaraa pääsiäiseksi

29 Maaliskuu 2018

Muutumme Miehen kanssa pari kertaa vuodessa punaisen lihan syöjiksi. Mistä johtunee, että kummallekin karitsa tuntuu maistuvan muodossa jos toisessakin. Pääsiäisenä saa lihakaupastamme erinomaisen hyvää karitsan potkaa, kareita, sisäfilettä ja tottakai halutessaan kokonaisen lampaanviulun. Aikoinaan virittelimme sellaisenkin syöntikuntoon pääsiäiseksi, mutta ne ajat ovat takana. Perheemme lampaansyöjät ovat käyneet vähiin, joten pienemmät makupalat sopivat paremmin lautasille.

Karitsa Liharuokaa

Lue koko juttu täältä »

MANSIKKAHEINÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »