Parhaat Ruokablogit

MANSIKKAHEINÄ

Hatsapurileipä on georgialainen perinneherkku

3 Syyskuu 2018

Lämmin leipä ei varmaan menetä koskaan suosiotaan. Se on lohturuokaa parhaasta päästä ja menee yleensä 'kuin kuumille kiville'. Meidän perhe ja ystävätkin ovat saaneet maistaa viime viikkojen aikana juureen tehtyä leipää. Kyllästymistä ei ole näköpiirissäkään, mutta tänä aamuna innostuin aloittamaan toisen hiivattoman leivän teon. Hatsapuri-leivän teko pitää aloittaa vähintään 4 tuntia ennen varsinaista leipomista.

Jouluista ruokaa juhlaan juustoa Leivät Välipalat

Lue koko juttu täältä »

MANSIKKAHEINÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »