Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Tammikuu 2019
VUOLU HÄRKÄ-PIIRAS pohja: 100 g voita 1 dl vehnäjauhoja 1 dl spelttijauhoja 1 dl perunasosejauhetta 1/2 tl leivinjauhetta 1 dl kylmää vettä täyte: 1 punasipuli 3 valkosipulin kynttä 1 pieni Habanero silputtuna nokare voita 1 prk (250 g) Koskenlaskija Cheddar Ruoka 1 pkt (150g) Vuolu Härkää 1 pss (150 g) Aura-murua 1 tl mustapippurirouhetta pinnalle: 1 pss (175 g) cheddar-raastetta Nypi pohjan ainekset, vettä lukuun ottamatta, murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja pistele haarukalla. Esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Silppua täytteen sipulit ja habanero ja kuullota ne voissa.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien