Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Siikaa, jättikatkarapuja ja parsaa

30 Maaliskuu 2019

HABANERO-VALKOSIPULIVOI 200 g pehmeää voita 6 valkosipulinkynttä puristettuna 1 pienehkö Habanero Sekoita ainekset keskenään ja kääri leivinpaperin avulla pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan. Maustevoi säilyy noin viikon ajan jääkaapissa. Jos säilytät pitempään, pakasta voi viipaleina. SIIKAFILEET 4 siikafileetä suolaa myllystä mustapippuria myllystä Habanero-valkosipulivoita Poista siikafileistä ruodot ja leikkaa fileet pitkittäin kahtia.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »