Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Helmikuu 2021
RUNEBERGINTORTUT 12 kpl 200 g voita 3 dl sokeria 3 kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja 1 dl jauhettuja joulupipareita 1 dl mantelijauhetta 1 dl korppujauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 dl kuohukermaa 1 rs (230 g) paistonkestävää vadelmamarmeladia (Saarioinen) koristeluun: vadelmamarmeladia sokerikuorrutetta kostutus: 2 dl punssia 2 dl vettä Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen kerman kanssa. Laita marmeladi pursotinpussiin, sain yhden rasiallisen juuri riittämään tämän annoksen täyttämiseen ja koristeluun. Jaa taikina Runebergintorttuvuokiin ja pursota niiden keskelle vadelmamarmeladia.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien