Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Rapurisotto

14 Helmikuu 2019

HABANERO-VALKOSIPULIVOI 200 g pehmeää voita 6 valkosipulinkynttä puristettuna 1 pienehkö Habanero Sekoita ainekset keskenään ja kääri leivinpaperin avulla pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan. Maustevoi säilyy noin viikon ajan jääkaapissa. Jos säilytät pitempään, pakasta voi viipaleina. RAPU-RISOTTO 1 sipuli silputtuna 2 valkosipulinkynttä silputtuna loraus oliiviöljyä 3 dl risottoriisiä 2 dl kuivaa valkoviiniä 9 dl vettä 3 rkl hummerifondia 2 dl parmesanraastetta reilun kokoinen nokare Habanero-valkosipulivoita mustapippuria myllystä 400 g jättikatkarapuja tarjoiluun: parmesanraastetta Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »