Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Possunposket

30 Syyskuu 2021

LIHA January 31, 2017 Posket 1 kg possunposkia 1 plo zander stout olut 1/2 ltr lihalientä 2 porkkanaa 1 iso sipuli 1 iso valkosipulinkynsi 1 iso granny smith omena 1/2 puntti timjamia 2 laakerinlehteä 1 tl kokonaisia valkopippureita Risotto 3 dl risottoriisiä 1 dl kuivattuja suppilovahveroita 1/2 ltr kanalientä 1 1/2 dl valkoviiniä 1 1/2 dl sienien liotuslientä 1 pkt aitocheddar juustoa 1 rkl tuoretta timjamia 1 salottisipuli 1 valkosipulinkynsi suolaa pippuria Poskien valmistus; Ota posket pöydälle tunti ennen valmistusta. Pilko kaikki vihannekset, kuumenna pata tai kasari ja kuullota vihanneksia öljyssä noin 5min. Lisää joukkoon kuutioitu omena, timjami, valkopippuri ja laakerinlehdet. Kaada sekaan lihaliemi ja olut. Hämmennä ja anna...

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »