Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Perunalimppu

31 Toukokuu 2020

PERUNALIMPPU 3 kpl 1 l piimää 75 g hiivaa 1 dl siirappia 1 rkl suolaa noin 450 g keitettyä perunaa, karkeaksi raastettuna 4 dl ruisjauhoja 10 dl vehnäjauhoja Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon hiiva sekä loput aineet puuhaarukalla. Älä vaivaa taikinaa turhaan. Taikina saa jäädä melko pehmeäksi. Voitele kolme silikonista leipävuokaa ja jaa taikina vuokiin. Anna kohota noin 30 minuuttia lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »