Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Helmikuu 2019
KINKKUPIIRAKKA pohja: 100 g huoneenlämpöistä voita 1 dl perunasosejauhetta 1 dl ruisjauhoja 1 dl vehnäjauhoja 1/2 tl leivinjauhetta 1 dl kylmää vettä täyte: 2 valkosipulinkynttä silputtuna 1 sipuli silputtuna loraus oliiviöljyä 1 pkt (300 g) ohuen ohutta palvikinkkuleikkelettä silputtuna 1 makea punainen suippupaprika silputtuna 1 prk Creme Bonjour Cuisine paprika-chili 1 prk (200 g) paprika-chili-tuorejuustoa 2 kananmunaa 1 tl mustapippurirouhetta 1/2 tl chilijauhetta pinnalle: 150 g Mustaleima Emmental-raastetta Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kuulluta sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen...
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien