Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Joulukuu 2017
KYLMÄSAVULOHI JOULUTORTUT 14 kpl 7 voitaikinalevyä täyte: 200 g paprika-chilituorejuustoa 1 valkosipulinkynsi 1 kananmuna 1 pkt (150 g) kylmäsavulohta 50 g raastettua parmesaania 100 g raastettua goudaa 1 tl mustapippurirouhetta Chili Explosionia myllystä 2 kevätsipulia silputtuna Levitä lehtitaikinalevyt uunipellille ja anna niiden sulaa noin vartin verran. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen, kevätsipulia lukuunottamatta ja surauta tasaiseksi massaksi. Sekoita lusikalla joukkoon pieneksi silputut kevätsipulit. Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia ja tee neliöiden kulmiin viillot kohti tortun keskustaa (noin puoleen väliin asti). Taita joka toinen kulma tortun keskelle ja nostele täytettä keskelle kahden lusikan avulla.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien