Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Toukokuu 2018
GLUTEENITON LIHAVOILEIPÄKAKKU halk. 18 cm pohja: 20 g hiivaa 3 dl vettä 1/2 tl suolaa 2 rkl rypsiöljyä 5 dl Semperin gluteenitonta kuitupitoista jauhoseosta kostutus: 1 lihaliemikuutio 4 dl vettä meetwurstitäyte: 100 g meetwurstia 1/2 prk (á 250 g) Koskenlaskija Cheddar Ruoka 1-2 rkl creme fraichea mustapippuria myllystä Chili Explosionia myllystä kinkkutäyte: 150 g palvikinkkua 100 g paprika-chili-tuorejuustoa mustapippuria myllystä 1/2 dl ruohosipulisilppua kuorrutus: 200 g paprika-chili-tuorejuustoa koristeluun: punasipulikukka ohuen ohut palvikinkkua ananaskirsikoita friseesalaattia miniluumutomaatteja herneenversoa Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää loput ainekset ja sekoita huolellisesti, mieluiten yleiskoneella. Kaada...
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien