Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Kesäkuu 2021
GAMBAS PIL PIL Makunystyrän tapaan 400 g jättikatkarapuja 2 dl oliiviöljyä 1/2 dl kuivaa valkoviiniä 1 rkl Poppamies Habanerokastiketta 1 tl suolaa reilusti mustapippuria myllystä 1 tl paprikajauhetta 6 valkosipulinkynttä hienonnettuna reilusti tuoretta persiljaa silputtuna reilusti tuoretta basilikaa silputtuna tarjoiluun: tuoretta rapeakuorista leipää Sulata ravut jääkaapissa tai siivilässä kylmän juoksevan veden alla. Sekoita paistinpannussa öljy, valkosipuli ja mausteet ja kuumenna kiehumispisteeseen. Kypsennä ravut molemmin puolin, tähän menee muutama minuutti. Lisää pannulle yrtit, sekoita ja jaa annokset lautasille. Tarjoile rapeakuorisen tuoreen leivän kera.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien