Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Daim-valkosuklaakakku

30 Syyskuu 2021

Valkosuklaa-Daim-juustokakku Pohja 200 g digestive-keksejä 50 g voita Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. (Voit käyttää reunakalvoa tai öljytä ja tomusokeroida vuoan kevyesti, jotta kakku irtoaa vuoasta hyvin ja reunat jäävät siisteiksi) Murskaa keksit esimerkiksi tehosekoittimella tai laittamalla ne kestävään pakastuspussiin ja kaulimalla päältä. Sulata voi mikrossa ja sekoita siihen murskatut keksit. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle. Täyte 2,5 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta 250 g mascarponea 100 g valkosuklaata n.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »