Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Kesäkurpitsakeitto
12 Heinäkuu 2021
CRÈME BRÛLÉE-PIIRAS pohja: 200 g Didestive-keksejä 75 g sulatettua voita täyte: 4 dl kuohukermaa 1/2 dl kevytmaitoa 1/2 dl sokeria 2 maustemittaa vaniljajauhetta 6 kananmunan keltuaista 1/2 dl sokeria pinnalle juuri ennen tarjoilua: ruokosokeria koristeluun: mansikoita mintunlehtiä limeviipaleita Murskaa keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja painele taikina voidellun piirakkavuoan (halk. 24 cm) pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 175 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Kaada kuohukerma, maito, vaniljajauhe ja 1/2 dl sokeria kattilaan.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien