Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Kesäkuu 2022
Jo pidemmän aikaa on tehnyt mieli taas yhdistää raparperi ja omena samaan piirakkaan, joten tälläistä tein viimeinkin pari päivää sitten. Pintamuruseokseen laitoin hasselpähkinää, vaan jos sen mausta ei tykkää, voi sen korvata mantelirouheella tai laittaa muruseokseen enemmän vehnäjauhoja. Pellillinen orapaprperi-omenapiirakkaa hasselpähkinämuruseoksella syntyy alla olevalla ohjeella. Raparperi-omenpiirakka hasselpähkinä muruseoksella (ohjeella tulee pellillinen, minulla pellin koko on 34 x 37 cm ja piirakan paksuus näkyy kuvista) Taikina 8 dl vehnäjauhoja 3 dl sokeria (jos tykkäät reilun makeasta, laita vähän enemmän) 1 kukkura tl jauhettua kardemummaa (jos et tykkää kardemummasta, hyvää piirakkaa tulee ilmankin ja jos tykkäät oikein...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien