Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Lokakuu 2022
Siskon porukoiden kanssa syötiin lauantaina kermaista paprikaista possua Lihana käytin tällä kertaa possun ulkofilettä, mutta ruoan ohjenuorana oli possun sisäfilenoisetit pekoni-paprikakastikkeessa. Kumpaa lihaa nyt sitten käyttääkään, niin meille ainakin tämä ruoka maistuu niin perunoiden, lohkoperunoiden, perunamuusin tai vaikkapa keitetyn riisin kanssa. Tälleen valmistui näissä kuvissa oleva iso vuoallinen paprikaista possua. Porsaan ulkofilettä pekonisessa paprika-kermakastikkeessa HUOM! ohjeella tulee iso vuoallinen ruokaa, kuvan vuoka on 4 litran vuoka) noin 1½ kg porsaan ulkofilettä (puhdistamaton paino) rasvaa lihojen ruskistamiseen suolaa (noin ½ tl ) ja mustapippuria myllystä/rouhittuna (noin ½ tl) Kastike 2 x170 g pekonia...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien