Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Tomaattinen jauheliha-pekonikastike (nestesaostuksella)
13 Maaliskuu 2022
Lihapiirakkapostauksia on blogissani jo useampia, niin rasvassa uppopaistettuja kuin uunissa paistettujakin. Tämä ohje on vähän erilainen, joten laitan sen tännä muistiin. Jauhoina käytin taikinassa nyt pelkästään vehnäjauhoja. Täytteen tekotapa on sama mitä muissakin ohjeissani, enkä keittänyt puuroa, kuten monet tekevät. Yleensä käyutän täytteeseen pkeitettyä puuroriisiä, mutta nyt laitoin tähteeksi jäänytt pitkää riisiä.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien