Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
20 Syyskuu 2022
Jauhelihalasagne lukeutuu nykysellään lempiruokiimme, eikä asia todellakaan ole aina ollut niin. Harvemmin tulee kauhean tarkkaan mitattua aineksia, kun tekee ruokaa, mutta lasagnen kohdalla olen ruvennut mittailemaan, niin tietää millaista tulee. Ehken vielä pikkasen voisi kosteutta olla enemmän ruoassa, varsinkin jos sen tekee valmiiksi esim seuraavaksi päiväksi, kuten minä tämän tein. Vastapaistettuna, hetken tekeydyttyään oli oikein passelin pehmoista/mehevää, mutta seuraavana päivänä lämmitysvaiheessa katsoin tarpeelliseksi hurauttaa hieman maitoa sekaan antamaan lisäkosteutta ruoalle. Jauhelihalasagne Jauhelihakastike 400 g naudan jauhelihaa (minulla 10 %) 1 tlk (= noin 400 g) tomaattimurskaa (minulla mutti murskaa) 2 isoa...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien