Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Broilerin ohutleikkeet kermaisessa juustokastikkeessa ja uunikasvikset
14 Heinäkuu 2022
Tämän lohikakun tein jo juhannuksena. Kalana käytin täytetahnaan yhden isohkon kokonaisen lämminsavulohen fileen ja koristeena on kasvisten lisäksi kylmäsavulohta ja juustokuutioita. Laitan tähän vähän ohjeentynkää, jos joku vaikka sais siitä apuja omaan tekemiseensä. Minä yritän tehdä tahnat aina niin, ettei jäisi pieniä ripsuksia monia tuorejuustoja, kermaviilejä yms. Tähän kakkuun tarvitaan kalojen lisäksi 1 prk (200 g) creme fraichea, 1 prk (200 g) kermaviiliä, 400 g tuorejuustoa (ruohosipuli tai muu mieleinen) ja nämä kaikki tulee käytettyä kakun sisälle ja kuorrutukseen.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien