Makuja kotoa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Elokuu 2017
Kylläpä kesä vaihtui äkkiä syksyksi, enkä edes ehtinyt (hmmm, jaksanut) postata kaikkia kesälomalla tehtyjä juttuja. Tacot kuuluvat kesään aivan ehdottomasti ja tällä kertaa vuorossa oli klassiset possutacot ananaksella eli tacos al pastor. Tosin valmistusmenetelmät tai raaka-aineet eivät olleet ihan niin perinteiset, mutta helpot ja nopeat kylläkin. Aina ei jaksa panostaa. 500g porsaan kassleria 1 dl ananas- tai appelsiinimehua 2 rkl tomaattipyreetä 3 valkosipulinkynttä raastettuna 0,5 tl chilihiutaleita 0,5 tl oreganoa 0,5 tl jeeraa 3/4 tl suolaa 2 rkl viinietikkaa 2 rkl rypsiöljyä maissilettuja punasipulia tomaattia ananassalsaa chilikastiketta korianteria ranskankermaa limettiä Sekoita kaikki marinadin ainekset rasiassa.
Makuja kotoa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien