Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
1 Maku on tärkein
Makumatka Vietnamiin
12 Tammikuu 2019
Grillimaustettu Sirkkis on käyttövalmista sellaisenaan Kirjoitin viime vuonna blogitekstin sirkkaruoasta ja vaikka sen suuri läpimurto on vielä tekemättä niin sirkkaruoan menekki kasvaa koko ajan. Yksi uusi tuote on Sirkkis, jota valmistaa suomalainen Entis. Sain heiltä testattavaksi tätä tuotetta, joten katsotaan mitä tästä keksisi. Kyseessä on kasvisproteiinia ja sirkkajauhoa sisältävä kypsän jauhelihan oloinen valmiste. Päätin tehdä perinteisen peltipiirakan, jossa korvaan jauhelihan Sirkkiksellä.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien