Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Pääsiäisgrillailuja

2 Huhtikuu 2018

Pitaleipä täytteenään nyhtökaritsaa Pääsiäisenä on yleensä aikaa kaivaa grilli esille ja aloittaa toden teolla grillauskausi. Ihan koko talvea en ilman grillausta ole ollut, sillä joulukinkun valmistin pallogrillissä. Nyt ruoanlaitto täytyi kuitenkin aloittaa lumitöillä, sillä grillin päällekin oli kertynyt lunta reippaasti. Pääsiäisen teemaan halusin tehdä lammasta, joten päätin tehdä pitaleipiä ja nyhtökaritsaa. Lihaksi ostin karitsan entrecôteeta, jonka pintaan hieroin suolaa, timjamia ja juustokuminaa.

bbg grillaus illallinen Lammas pääsiäinen pitaleipä savustaminen streetfood

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »