Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
1 Maku on tärkein
Sirkkaruokaa
2 Huhtikuu 2018
Pitaleipä täytteenään nyhtökaritsaa Pääsiäisenä on yleensä aikaa kaivaa grilli esille ja aloittaa toden teolla grillauskausi. Ihan koko talvea en ilman grillausta ole ollut, sillä joulukinkun valmistin pallogrillissä. Nyt ruoanlaitto täytyi kuitenkin aloittaa lumitöillä, sillä grillin päällekin oli kertynyt lunta reippaasti. Pääsiäisen teemaan halusin tehdä lammasta, joten päätin tehdä pitaleipiä ja nyhtökaritsaa. Lihaksi ostin karitsan entrecôteeta, jonka pintaan hieroin suolaa, timjamia ja juustokuminaa.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien