Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
21 Joulukuu 2018
Jul Ginnap Sinappi kuuluu joulupöytään kuin Gin Toniciin. Ja siitäpä tuli mieleeni, että viime vuoden viskisinapin jälkeen tulee Ginnap eli ginillä maustettu joulusinappi. Minä käytin mausteena Kyrö Distilleryn Kyrö Koskue Giniä, jonka maussa on katajanmarjaa, neilikkaa ja inkivääriä. Toki sinapissa voi käyttää muutakin giniä, mutta Koskue antaa sinapille pehmeän ja hennon mausteisen maun. Kyrö Koskue Gin Ginnap 1,5 dl sinappijauhetta 1,5 dl sokeria 2 dl kuohukermaa 1 kananmuna 1 tl valkoviinietikkaa 1/2 tl valkosipulijauhetta 1 rkl öljyä 2 rkl giniä Kuumenna sinappia koko ajan sekoittaen Sekoita kylmässä kattilassa sinappijauhe ja sokeri sekaisin.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien