maistuu makialle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Toukokuu 2020
Tahmapulla on amerikkalainen makea pullaherkku, jossa maistuu kinuski ja suutuntumaa antaa pekaanipähkinä. Pullat paistetaan pellillä lähekkäin, jotta ne saa sitten mukavasti repiä irti toisistaan. Tässä minun versioni näistä tahmaisista pullista gluteenittomasti. Pullataikina: - 2,5 dl lämmintä vettä - 1 tl psylliumia - 25g tuorehiivaa - 1 tl ksantaania - 1 kananmunaa - 0,75 dl sokeria - 1 tl suolaa - 1 rkl vaniljakreemijauhetta - 1 tl kardemummaa - n. 7 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (Sunnuntai tai Semper) - 80 g pehmeää voita Täyte: -100g pekaanipähkinöitä -100g voita - 1,5 dl fariinisokeria - 2 tl kanelia + kanamuna voiteluun Kinuski: - 1,5 dl kuohukermaa - 1 dl fariinisokeria - ripaus suolaa -Rouhi pähkinät.
maistuu makialle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien