Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Maistuis varmaan sullekin!
Piparikupit luumumoussella
1 Tammikuu 2018
Saimme taas pitkästä aikaa peuran sydämen. Olen yleensä keittänyt sydämen mausteliemessä ja sitten se on syöty joko kylmänä leikkeenä tai sitten olen tehnyt siitä kastikkeen. Nyt ajattelin käyttää sydämen johonkin ihan muuhun, ja koska jääkaapissa oli pekoniakin, päätin kokeilla tehdä sydämestä käristystä. Sydämestä puhdistin kaiken ylimääräisen pois ja sitten pakastin sen kolmessa osassa. Pakastimessa annoin sydämen olla vain niin kauan, että se veti sopivaan kohmeeseen.
Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien