Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Salaattiveneet

8 Joulukuu 2024

Salaattiveneet ovat sormisyötäviä salaattiannoksia. Erittäin helppo ja kevyt lisuke tapas tai coctailpöytään. Täytteeinä voi käyttää omia suosikkeja ja oleellista on vain valita salaattilajike, missä lehdet ovat sopivan kokoisia, kuppimaisia ja riittävän jämäköitä toimiakseen alustana. Tarvikkeet Pirkka pikkusalaattia tai romainesalaattia tai vastaavia 1 purkki tonnikalaa 1 kypsä avokado 1 tomaatti Kourallinen mantelilastuja Puolikas sitruuna Suolaa Mustapippuria Valmistus Irroita salaatinlehdet ja pese sekä kuivaa ne. Purista puolikkaan sitruunan mehu kulhoon, kuori ja pilko avokado kuutioiksi ja laita kulhoon sitruunamehuun.

coctail Espanja salaatti sormiruoka tapas tonnikala atun ensalada salaattivene

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »