Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
21 Maaliskuu 2023
Galicialainen empanada on herkullinen tonnikalapiiras vaikkapa illanviettoon suolapalaksi. Voit valmistaa sen vaikka edellisenä päivänä, sillä maku sen kun paranee. Ainekset pellilliseen piirasta: Taikina: 5 dl vehnäjauhoja Oliiviöljyä (voit käyttää täytteen paistamisesta pannun pohjalle jäänyttä öljyä) 1 rkl tomaattipyreetä 25 g hiivaa 1 dl vettä Suolaa Täyte: 800 g sipulia 1-2 punaista paprikaa 3 prk tonnikalaa öljyssä 1 rkl savupaprikajauhe mieto (dulce) 3 kananmunaa (yksi voiteluun) Oliiviöljyä Kuori ja pilko sipulit ja paprikat ja kuullota reilun kokoisella pannulla reilussa öljyssä ja kohtuullisella lämmöllä. Lisää paprikajauhe ja valutetut tonnikalat. Paista vielä muutama minuutti ja lisää maun mukaan suolaa.
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien