Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Aasialainen pak choy
21 Helmikuu 2018
Olin ostanut lohifileen viikonloppuruoaksi ja jääkaapistani löytyi pari purkkia crème fraîchea ja smetanaa. Viimeinen käyttöpäivä oli umpeutumassa, joten suunnitelmissa oli kehittää niistä jonkinlainen kastike uunilohelle. Smetanahan on aika rasvaista ja päätin piristää sitä appelsiinimehulla ja asanilla (pohjois-afrikkalainen mauste, joka sopii varsin hyvin appelsiinin kanssa). Kastikkeesta tuli huippuhyvää, vaikka se väriltään näyttää hieman kalpealta. Asanimausteseos sisältää korianteria, chiliä, kanelia, jeeraa, inkivääriä, kardemummaa, rosmariinia ja oreganoa.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien