Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Savulohirulla, punajuuricarpaccio & manchego

16 Joulukuu 2018

Kylmä juhlava alkuruoka, joka sopii yhtä hyvin alkuruoaksi kuin noutopöytään. Plussana jouluiset värit. Tarjoilin tätä alkuruokana "koiraklubimme" kokouksessa ja jäsenet tykkäsivät siitä kovasti. Punajuuret kypsyvät omassa tahdissaan uunissa ja sen jälkeen ne kuoritaan ja siivutetaan mandoliinilla. Lohirulla tehdään kylmäsavulohesta, tuorejuustosta ja piparjuuresta.

Alkuruoka carpaccio Joulu juhlaruoka Juusto Kala lohi lohirulla noutopöytä punajuuria

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »