Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
28 Kesäkuu 2018
Rapsakka salaatti, jossa erilaiset elementit täydentävät toisiaan mitä herkullisimmalla tavalla: karpaloiden makeus, saksanpähkinöiden rouskuvuus, suolainen rapea pekoni, pehmeä juusto ja mieto balsamicodressing. Alkuruoka, lisuke tai iltapala. Resepti tulee Allt om Mat-lehdestä. 4-6 annosta: 2 romainesalaattia 1 paketti pekonia (140 g) 1 dl saksanpähkinöitä 75 g sinihomejuustoa, esim. Danablue tai St Agur 1/2 dl kuivattuja karpaloita Dressing: 1 pieni valkosipulin kynsi 1 maustemitta suolaa 1 tl valkoviinietikkaa (omenasiiderietikkaa) 1 tl juoksevaa hunajaa 2 rkl balsamicoa 3 rkl oliiviöljyä 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria Koristeluun: ruohosipulia 1.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien